Mar 30, 2009

Things You Cannot Do While Watching Ugly Betty


pagi tadi around 9ish kot. Ugly Betty sedang didownload. Aku sgt la suka tgk citer ugly betty. sangat kelakar. so sementara nak tunggu habis download 2, aku pergi la beli sarapan. nasi lemak lauk paru satu bungkus and beberapa ketul kuih. aku habiskan masa dlm 30minit juga la utk balik ke umah...please click the title for fullpost.




sesampai je aku kat umah, aku tgk ugly betty yang aku download 2 dah habis didownload. so punya la gumbiranya hati ni. so cadangnya nak tgk ugly betty sambil sarapan dengan nasi lemak paru yang dibeli tadi. tapi apalah sarapan tanpa air milo panas bukan? so aku pun buat la air milo panas....satu cawan kecik.

so aku bawak la nasi lemak n air milo aku tadi depan laptop nie...kebetulan memang agak bersepah ngan paper-paper aku. so aku letak la kat tepi kejap paper2 nie. so mulalah tgk citernye....awal-awal citer ok lagi. lawak-lawaknya biasa jer. but stil funny la. sedang aku ngah kusyuk makan nie. scene dr watak amanda. Watak yg paling aku suka dlm ugly betty.

Punyalah tersembur nasi lemak yang dlm mulut aku ke depan skrin.. huh! ..pastu tertumpah la plak air milo aku kat lantai..kononnya dalam usaha nak selamatkan laptop aku dr bergelumang ngan sambal nasi lemak...huh!!! habis paper2 aku..dah kena print balik!!! bazir2...

semua ini terjadi akibat daripada watak bodoh amanda itu..aduh!!! dah kena lap lantai bilik....leceh betul la....

habis bersihkan bilik, sambung tgk ugly betty..hehehehe :)

so moral of the story? jgn makan sambil tgk ugly betty. aku rerun balik yer!! hehehe :)

p/s: nuffnang nie lambat benor naiknya......huhuuhhhuu.btw download citer nie kat islifecorp



10 comments:

rizz said...

hahahah klkarnye cte smpai tsembur dpn skrin ye petani hehee

HuRuL_Aini said...

hahaha....tak dpt aku nak imagine...clumsy bebenor ko ni....haha, tsembur nasi lemak blh trima lagi...air milo pun tumpah sampai habis paper mmg la kesian....hehehe
p/s:ko dwld mana? torrent ke? rasa mcm nak tgk tp tu kan dh byk siri...huhu

b-boy said...

hahahaha..petani mmg otaknya suci.. ekekekeke...

♥miss zaza♥ said...

ugly betty mmg kelakar ;D

P3tani is my nama said...

Hurul aini..
download kat islifecorp
tapi kena daftar dulu..but free ajo..
cuma satu masalah..laman web 2 bahasa portugis...hehehe

NUke_Rude said...

trima kasih krn meng-komen blog saya! skema gila ayat aku ni.

Mohd Ahmad Ferk said...

isk!
aku tak berape ikot sangat citer tu..
pernah gak la tgk skali dua..
hehehe!

Ady Syam said...

Ugly Betty.. slalu layan kat 8tv... memang best.. orang cakap salma hayek yang berlakon sebagai betty... mati² aku tak percaya...

panggil aku sheh said...

adoi..bukan salma hayek la
america ferrera..
salma hayek jd sofia tu..
neway, aku pon xbape folo
aku lg ske tgk prison break
tgk gossip girl..memang peveret

protonian said...

Ko bukan macam UGLY BETTY gak ker?

hahahahahaha :-)

Xper2,.. nnt bole share.. hahaha