Mar 5, 2009

Pn Mariah Carey adalah dari jenis Balloons !!


kredit perlu diberikan kepada blog maya helmi. kenapa perlu memberi kredit kepada blog beliau? sebab saya curik picture ni dari blog beliau. blog beliau amat seronok dibaca. beliau juga sangat comel dari segi rekabentuk tubuh. lawatilah blog beliau. klik ajo disini. bukan disana, tapi disini. <-----klik! matlamat: mempromosikan blog maya helmi.

sebelum saya teruskan posting saya kali ini, ingin saya tekankan yang saya bukanlah seorang yang pervert.

perkara yang pertama terlintas diminda saya? tetek jenis yg macam manakah yang dimiliki oleh Dato Siti? ------no komen...hehehehe

MySpace

masih memikirkannya lagi? hehehe

lagi. perkara yang kedua terlintas diminda saya yang suci lagi bersih? apakah akan jadi sekiranya Pn Mariah Carey tidak menjalani pembedahan plastik untuk membesarkan payu dara beliau? hmmm..... ---penat saya memikirkannya? siapakah artis yg mempunyai tetek yg besar?

dari "has been" ke "BALLOONS" ---hahahaha


walaupun saya seorang budak lelaki, tetap saya nak comparekan saya punya tetek dengan chart di atas. setelah diteliti dengan rapi dan diteliti lagi dengan penuh tekun, saya pasti saya punya tetek adalah dari jenis "Block Buster" hahaha. giler apa?


bagaimana pula dengan anda? dari jenis yang manakah anda punya? walaupun anda seorang lelaki adalah tidak mustahil anda punya tetek adalah daripada jenis "cucumber"----sama seperti timun? dah pelik la pulak.

MySpace

terbayang melihat seorang lelaki yg mempunyai 3 "timun" yang terlekat dibadannya?
3? hehehe. naughty me!




p/s: sangat tertarik dengan tetek dari jenis "has been". apakah yg dimaksudkan dengan "has been"?

been there, done that? hahahaha...mungkin jenis ini lebih kepada mereka yg berada dalam usia emas....



semua ini adalah gurauan semata2. jangan ada pulak yang terasa. kalau terasa maaf ler erk.


05.03.09

7 comments:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

hahaha..
kelakEr gileR!!!~

;)

myrahenana said...

lawak ler ko ni....apa jua bentuk asalkan empunya diri suka n selesa..
klau yg married status mcm aku nih...asalkan hubby "i like always" sudah...huhuhu.... tak bole tahan ckp ek....
[tp aku jeles gak org yg sexy boost nih..mcm lawa plak aku negok..]uweekkkk... chows, dude!

AzuRr|NA said...

wakkakakaka~!!

adeh!

Agus Johns said...

hehehehehe...
:)

iN said...

ala..

kalau diberi peluang u pun nk yg up skit kan..

tetek u kan kategori bee stung gitu..

hahahaha!!!

Agus Johns said...

ala iN u nyer kan ala2 cam hot water bottles

hahahaha!!!

Mohd Ahmad Ferk said...

haha!
taklerh blah..
aku memikirkan kawan aku nyer bentuk tetek plak..
blockbuster maybe tak wujud lagi dalam opis nie tapi ballons memang ade.
bleh lemas wOoOo..
hahahah!