Mar 12, 2009

Disaman

hari nie pagi-pagi lagi dah kena marah ngan supervisor. pasrah ajo. lepas dimarah, disaman oleh pak guard yang amat dedikasi menjalankan tugas. tak pernah-pernah tahan kete time pagi. rajin plak dia menahan kete hari nie. dalam banyak-banyak kete yang lalu, kete aku ditahan.

pak guard: nak kemana nie dik?
saya: keris mas
pak guard: student ker?
saya: yup
pak guard: eh muda-muda lagi dah jadik student? tipu la. igtkan student sekolah tadi. comel la.
saya: terima kasih. saya tahu saya comel. betul, saya tak tipu saya student sini.
pak guard: wah rambut blonde bagai. sesuai ngan raut wajah adik. adik ada kad matrik?
saya: ada....hehehehe
pak guard: alah comelnya adik ketawa. btw mana sticker kete?
saya: xder la.
pak guard: owh..xder erk? tak per tak per....saya lepas kan adik. sebab adiklah antara student yang paling comel pernah saya jumpa.

namun semua itu hanya ilusi. aku sedang berhalusinasi...huhuhuhuhu. ----berangan tak sudah!!!! tengah mengalamun time nak dapat tiket saman.....otak ngah nak recover lepas kena marah ngan supervisor for the 1st time.

hmmmm?

p/s: thanks ed ajar guna photoshop..hehehehe...walaupun aku kena saman hari nie, hati aku tetap senang....

p/s no.2 : lukisan atas 2 aku lukis sendiri...tb2 bangga? hahahaha...peduli apa aku! ada aku kisah?----perasaan riak menyelubungi diri!


12.03.09

6 comments:

fofo said...

berangan...
haahaa...
dr menternak...ke petani...
asyik menyuburkan je...
xkering2...
;p

Agus Johns said...

berangan selagi boleh berangan...
:)

arep said...

halusinasi ke?

Agus Johns said...

halusinasi bahagian berborak ngan pak guard 2 jer... yg bahagian kena saman 2 adalah realiti!

huhuhuhuhu

Mohd Ahmad Ferk said...

isk..
bape banyak kena bayar tu?
;)

P3tani is my nama said...

xtau la ferk...sbb xbayar lagi?
surat saman tu pun dah hilang..
hahahahaha
:)