Mar 24, 2009

Teka Teki Teka Tekuk


cuba teka pic apakah ini?
pic nie adalah friction dari picture yang lain la...


sebagai contoh:

pic yang atas nie datangnya dari pic yang dibawah!
dan ianya merupakan sebiji epal


just for fun jer erk..xder hadiah
xmampu la aku nak kasik hadiah.
anggap nak uji i.Q jer

clue: bersandar di dinding

tips: think outside the box, be creative
:)

good luck


p/s: xder idea nak wat post pasal apa? btw xyah la klik menda kat bwh utk samb baca 2...nie post nyer....jawapan nanti aku kasik. kalo korg nak klik jugak baik korg klik ads yg kuar2 2...dpt jugak faedah. ;)

12 comments:

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

epal ijau mmMMmmm daaaPpppPppp my fav wakakak nanti ang jumpa aku ang kasi epal ijau yek wakakak paksa nieh wakakak

P3tani is my nama said...

org suh teka jawapan atas 2..bukannya pasal epal hijau la...
paksa org jawap nie!!!
hehehehe

fizzzy !an said...

aku teka yer, dan jawapanya adalah
.
.
.
hair wig yang berwarna kuning keemasan ataupun adakah bulu berberi yang telah di dye??

ha suruh think out the box kan :P

rizz said...

green apple.heh my fav tu!:p

leechon said...

seornag gundik dulu?

P3tani is my nama said...

salah!!!rizz this is not about the apple. jawab soklan!!!

paksa orang lagi!

b-boy said...

epal hijau elok ke..?hmmmm

(saja bagi petani hangin).. lalalala

::dazzLaila:: said...

jopan= KULAT

kat dinding ade kulat ke?
hahaha

myrahenana said...

aku try : org yg bersandar kat dinding..yg kepul2 mcm kapas tu hnya lah corak di dinding, xde kena-mengena dgn pic tu..huhu..betul ke? atau kena up power mata aku ni... tul ke..hish..pening2...

dakchomey said...

sesi terjah menerjah ke blog anda sudah silakukan..

HuRuL_Aini said...

aku rasa tu bahagian bahu seorang perempuan...sbb nampak macam anting2 & bahu...atas bahu ada letak rambut palsu...hehe
p/s:nak epel...lapooo

P3tani is my nama said...

buat masa nie semua masih salah...
Hurul Aini dah 5% betul...
:)
hahaha