Jun 12, 2009

Aku bukanlah seorang PM mahupun artis glamour!

argh sudah hari jumaat, aku suka hari jumaat. aku pun xtau sebab apa aku suka hari jumaat? hmmm mungkin sebab hari jumaat nie adalah penhujung hari bekerja kot. tapi aku bukannya bekerja pun? hala hala halaaaaaaaa......xkisah ler yang penting hari jumaat best.

aku nak citer pasal hari semalam la..hari khamis. perlu diingat yer..aku bukan En. ARTIS. aku xpunya photoshoot session, xpunya plan yang super grand! dan Schedule aku juga tidaklah sepenuh Tuan Perdana Menteri ye.. aku just very common punya manusia...

apa erk?

owh, semalam lepas aku balik dr bangi menyelesaikan beberapa isu yang berkaitan di fakulti, lepas aku lunch di kedai mamak kegemaran aku di sek 15 itu (sukalah sangat!), aku pegi la ke midvalley seorang diri. Ya aku pergi sendiri. perlu diingat, aku bukanlah seorang yang suka keluar bersendirian! mati kutu la kalo kuar sendiri ni!


sesudah berlari2 manja di tasik!
:)

so aku pun pergi la ke midvalley..rancang nak beli short. utk aktiviti petang ku. Lari-lari manja di tasik permaisuri. hahahaha. :). so sesampai nya aku di midvalley, hanya tuhan yang mengerti perasaan aku time tu, ramainyer la umat manusia!! menimbun2 kete nak masuk mid.

so disebabkan mid nie cam pelik sikit, ko kena tawaf satu blok 2 seblum jumpa parking, aku pun tersekat la dalam kesesakan yang melampau (kalah weekends kot). semua parking kat mid tu penuh!! FULL! PARKING NAN ADO! yang tinggal hanya satu zon jer. ZON B kat the gardens!
itu pun tinggal around 200++ jer. Maka berjengkaut-kautlah kete nak kesana! so bertambah sesak lagi la.....CELAKAK!!!!!!

nasib baiklah sempat.... pastu amik tiket, bla bla bla bla bla
. parking susah nak mampus! tension jap! alangkah bestnya jadik artis ataupun perdana menteri!

pegi beli short kat kedai Why pay more....kat aras atas sekali 2. sebelah GSC . Sesat carik kete. panik kejap! jumpa kete, stat enjin n terus balik.



nie la short baru yang aku beli itu. sgt super selesa.
:)

sampai umah tido! penat! panas! Jam 430 bangun. Bukak facebook. Pegi Jogging kul 5. KUl 7 balik!


dah habis citer...itu jer..
kan aku cakap kehidupan aku nie xsesibuk perdana menteri dan tidak seglamour artis! biasa jer!
hahahahahahahhaa


p/s: nanti nak citer pasal tasik la... :)

8 comments:

AzLaN MoHaMeD said...

hehehe.. cantik short u.... i loike.. :) haha.. biasalah.. midval.. sentiasa penuh...

erm u budak UKM ker?

P3tani is my nama said...

thanks...
yup dak ukm
:)

rizz said...

motip la petani g joging x ajak wekk ahhaha...da la die da nmpk org dlu ekeke

Aidy Shahiezad said...

nice short.... brape hengget beli ?? hehehe.. ;)

b-boy said...

parut dikaki kelihatan...wakakakakaka punya la sharp mata aku..hik3

P3tani is my nama said...

parut? hahaha..biasalah b-boy kecik2 ganas giler...tapi parut ku kecil sahaja.

dan mau ditekankan parut shaja. bukan parut-parut.


:)

iN said...

citer pasal ukm = done!
citer pasal midvalley = done!
pasal jogging = okler walaupun ade yg xlengkap kan..
facebook segala.. = yea..yea..
citer pasal Q Bistro n selepasnya? = hampeh! tipu ler tu kan! kata citer u abis jam 7 mlm? sudah! propa!

P3tani is my nama said...

iN: saya bukanlah seorg yg rajin utk menulis...lagi pun saya nie hanyalah manusia biasa..tiada apa yg menarik utk dikongsi!