Jun 12, 2009

Aku bukanlah seorang Imam Masjid!

seru aku utk menulis kat blog sudah tiba. so rajin la jugak nak mengupdate. sebelum aku memulakan cerita kali ini, perlulah diingat bahawa

aku bukanlah seorang Pak Imam Masjid!

ini yang rutin la erk...

aku slalu jogging kat tasik. Jogging kalo weekdays slalunya petang around 5ish til 7 le. (kepada mereka yang nak jumpa aku ker? buat2 terjumpa ker? apa ker? dtg la ke tasik sekitar jam itu) xder ler aku jogging 2 jam str8! gila apa. aku hanyalah seorang beginner dalam industri jogging menjogging nie. anyway selepas park kete, minum, pakai kasut, bla bla bla bla bla (xpenting pun)

stat jogging dr tasik kecik yg kat blkang Masjid itu all the way to the main lake yang blkng stadium k.l itu. so jogging punya jogging punya jogging, sudah mulai penat, aku pun akan ke atas. taman yang berada kat atas 2. kalo xsilap aku nama taman tu taman puteri....

aku akan slalu ke taman itu utk wat senaman melonggarkan apa yang patut, hahahahaha. yang tegang mestilah dilonggarkan kan? ada betul? so aku pun masuk lah...(kalo perasan kat situ banyak pondok2 kecil) kalo xsilap aku ada around 5 biji kot...bla bla bla bla bla (aku cuba nak describe tempat itu)

so aku pun g la dari satu pondok ke pondok yang lain. dengan harapan ada ler yang kosong......tapi malangnya semua pondok itu dijadikan tempat asmaradana antara sang teruna dan si dara (dara ke? no komen!).....bila aku lalu jer...tersipu2. lap mulut la, tiba2 jauh bagai...aik budak2 nie...

apa yang menyedihkan hati aku adalah semua budak2 yang duk situ budak melayu. dan apa lagi yang amat menyedihkan budak pompuannya semuanya bertudung! haiiiii budak2 nie..kalo dah bertudung 2 wat la cara bertudung....SEDIH!

majoritinya budak2 hingusan..ala budak2 yg baru habis skolah semuanya...

nasib baiklah aku ni bukan imam masjid, kalo aku nie imam masjid kompom aku kasi syarahan kat diorang. KASIK NANAH SAMA ITU TELINGA....yang mampu aku lakukan hanyalah memberikan senyuman sinis....

.:tempat sesetengah makcik mencari rezeki:.
aku slalu buah tembikai kat makcik kete hijau 2


hai.....malulah..kalo konek n pepet tu gatal sgt pegi la buat kat tempat lain..jangan la buat kat tempat public mcm nie....haish!!!! aku xkisahla kalo ko nak main ker apa ker? tapi TOLONG CARI TEMPAT YG SESUAI!!!

mungkin tgh hangat bercinta kot..aku pun xpenah rasa bercinta so xtau apa rasanya....so nak komen lebih2 pun xreti nanti takut terkena kat diri sendiri plak....(jgn bila clash nanti nak bunuh diri bagai sudah, yela masa cinta semua benda dah kasik!....)

alangkah bestnya kalo aku nie seorang imam masjid!

btw td hujan lebat la masa aku ngah jogging....haih..lencun badan aku! terpaksa memendekkan masa berjogging!


dari dalam kete..hujan lebat sih..

p/s: harap fahamlah erk apa yg cuba aku sampai kan kat sini..sbb aku bukanlah seorang penulis yang baik!

12 comments:

HuRuL_AiNi said...

pendek cerita nya....kalau belum kawin tu tau2 la batas....karang dh kembung perut baru tau tinggi rendah langit....
lain kali ko sound je direct...tulis panjang pun x guna....ada akal fikir....huhu...x faham betul la ngan org2 mcm ni....
p/s:sorie, bukan emo ngan kau...hehe

P3tani is my nama said...

hahaha...saya xder kekuatan utk sound bdk2 itu..just mampu tersenyum jer...

bwk2 bersabar...

b-boy said...

haisyy.. dara ke...?
kalu laki tu.. teruna lagi ke..? tetttt!!..

ala kat taman metropolitan kepong pun sama gak.. siap main usap2 lagi..xde kaber2 dahh..

rasmoissalle said...

hai..susah le nak sound org zaman skang ni..

yg tak syok nyer tuh..budak melayu dan islam kita...apa nak jadi..mana pegi maruah mereka..dh le yg terlibat rogol dn sumbang mahram bangsa kita gak yg ramai..yg rela dinoda apatah lagi..kira mereka bercinta pun kalu tak romen sana romen sini memang tak sah..

dunia dunia....

boboiz said...

sekarang nie mamang menjadi2 perkara nie..kalau tgk katinternet byk tersebar vclip perbuatan tak senonok diaorg tu..kat tempat awam, kebun, hutan, lif, tangga semua jadi tempat maksiat diorang

Hanis said...

semakin pelik..
aishh..

rizz said...

mcm2 hal kan..hehe sonok tgok die joging:p

Maya Helmi said...

bdk2 sekolah?nak kena rotan ngan aku nih..cibai sungguh..

P3tani is my nama said...

hahaha..giler kagum aku tgk ko maya..sungguh dedikasi sih dlm menjalankan tugas dlm membentuk anak bangsa...hahahahaha

Hezesuze said...

entahler ngan dak2 zaman skrg ni...benda yg dilarang tu ler yg dowang suke....

haha kalo musim ujan..mest byk kete rosak kan kt taman tu...wakaka

P3tani is my nama said...

2 la kak....
nak buat cam ner...lagi dilarang lagi dibuatnya...

huhuhuhhuhuhuhu...

Ivy Metaga said...

nak buat cam mana...darah muda, semua benda nak explore, benda yg salah pun, bagi mrk tak salah...