Jun 29, 2009

Aku bukan seorang Model Terkenal!!!





hasil gabungan caha
ya mantap dari KTV imbi.


Minggu nie merupakan minggu yang paling sibuk aku. serius! kalau comparekan schedule aku ngan pak najib, mau terkedu dia tgk schedule aku yang overloaded ni. gagagaga. kalo schedule aku penuh, maknanya penuh juga la aktiviti aku. Tak menang tangan aku menguruskannya..belum lagi jadik artis terkenal---bapak giler poyo. hahaha

mari kita bermula dengan hari jumaat!

JUmaat (aktiviti harian di jalankan seperti biasa)

-pergi jogging....huh penat!
-malam g lepak kat NZ garden bersama reha, yana, e! ala yang kat KLCC 2.
-pastu aku wat apa erk? -----borak n borak!
-decide g karok kat KTV imbi
-karok! til 230am
-nampak eksiden kat sebelah Times Square itu. (rempit ngan Teksi kot)
-photoshoot! -feeling artis! hahahahahaha


yana, reha & E



Tetap konfiden amik gambar walaupun ramai orang pandang! Jurukamera menggunakan kamera dari jenis yang amat primitif yakni kamera hanpon.
tiada kamera besar gedabak digunakan! walaubagaimanapun kualiti gambar tidak boleh diragui mutunya...

tiba2 aku terpikir? kalo ler gambar aku diambil dengan kamera yang besar gedabak itu? adakah aku akan menjadi seperti seorang model terkenal? hmmmmm......

adakah orang ramai akan berkumpul disekeliling aku bila aku mengpublishkan picture yang diambil menggunakan kamera besar itu? semuanya masih menjadi tanda tanya...huhuhuhu!-----berangan-berangan!



oklah malas nak menaip lagi la....aku bukan suka menaip sgt!
tiada lagi kudrat utk menaip....

apa2 pun nanti aku sambung taip balik...pasal gath pulak!

13 comments:

Hezesuze said...

wakaka bleh plak malas menaip katenye ek...hiks!

pepun smalam mmg ari yg hepining tuk akak...

p/s thanks sudi jmpa akak gonjeng ni...hehe

P3tani is my nama said...

no prob....
:)

HuRuL_AiNi said...

hahahha...
jogging...lepak...borak...mmg busy giler ko ekk...

mummYaeesh said...

wah..verangan jd model katanye! mcm sesuweiii jerk..uols kan ensem kekdahnye!

psstt..weols pun guna camera primitif dr zaman neolitik gitew..woohoo

rizz said...

wahhhh karok yer kt imbi tp petani mmg talented siyessli heheee

boboiz said...

ye lah..kalau kamera hp dah ramai yang angau..inikan pula kalau tangkap gambar ngan kamera mahal...huhu

P3tani is my nama said...

Hurul_aini: busy la 2...heheheheh

mummyYaeesh: akak berangan perlu..gagagaga...

rizz: biasa jer la...hahahaha

protonians said...

ko macam berisi jerk gmabar kat atas skali,.

hahahahaha

P3tani is my nama said...

hahahaha..bukan berisik le..tapi otot2 kat tengkuk tu..so itu yg nampak berisik...

hahahahahaha.

Cik AniS GalaXy said...

petani oit..
kalo la camera besar gedabak tu snap pic kamoo nmpk mcm model
ofcoz la anis pun tergolong dlm group model...

verangannnn jer la

P3tani is my nama said...

wah bagus2..cik anis galaxy, kita kena konfiden cam2...gagagagagagga

peduli sama org cakap...

Noy said...

salam kenal dari Brunei..

psst:we have the same blog layout..;)

P3tani is my nama said...

salam noy...
:)