Apr 18, 2009

Sore Throat!





Tertekan lOr!
Tertekan sebab xleh nak telan air liur!

mula - mula nak ucap terimas la kat blogger2 yang wish happy birthday kat aku..kamu semua berjaya membuatkan hari aku you made my day. anyway, birthday aku common giler..sgt2 humble la..smlm lepas balik dr Bangi..aku menyinggahkan diri aku ke Secret Recipe..nak beli kek utk diri sendiri. <-----memang setiap tahun pun aku wat bila birthday aku...hehehehe. SEdih erk? disebabkan xder duit yang banyak..aku beli jer le satu slice..makan sendiri2...

anyway pagi ni, tekak aku sakit giler nie. nak kunyah roti canai pagi tadi pun payah giler..so atas inisiatif aku sendiri, aku pun try la search tenet nak tgk remedy yg boleh ubat kesakitan ku ini...seksa la. so aku klik la "Sore Throats" n tekan kat image...n aku jumpa la satu kartun nie...


"click image for better quality"
credit: google

hahahahaha.....hanya sesuai utk pompuan ajo! laki nya xsesuai lor.
tapi kalo yg laki nak cuba, cuba ajo ler...hahahaha
aku no komen!
lucah2!!!
ada sesiapa yg sakit tekak?


lepas 2 aku browse2 la lagik kan..makin banyak OOOOOO yang aku klik...<---gOOOOOOOOOOOOgle makin lucah pic2 dia yang kuar..gagagagagagaga. aku carik pasal sakit tekak..yang kuar pic yang amat2 memberahikan. <---tersipu malu aku sih! aku cam xcaya..aku re-search la lagik...pics yang sama jugak kuar..last2 baru aku perasan, rupa2nya aku SafeSearch aku Off..hehehehe. kalo nak tgk pic2 lucah 2..g la search sendiri erk! gagagagaga. idok ler aku nak letak pic2 2 kat sini...rosak image ku!



p/s: happy birthday 2 my sister (Siti Hadijah Hasbullah) n my fren Miss Hid!

11 comments:

Ivy Metaga said...

hahahahaha...cessss..aku terkemaluan melihat kartun2 itu..=p

p/s: kalau sakit tekak, kena minum air honey ok atau berkumur dengan air garam..hope u get well soon yo..

Jitegha said...

Salam singgah kembali... follow ur blog... salam kenal..

rizz said...

muahhahha keji lahh katun ni wakakak

P3tani is my nama said...

gagaga...eh ptg nie rasa dah ok skit tekak ku selepas giat aku minum air suam yang lagi skit nak mendidih...

n Jitegha thanks erk sbb follow saya.
:)

sharamli said...

h0k al0s..
asal xletak je pic tu..
nk tgk jgk..nk jgk..nk jgk..
hua3..

P3tani is my nama said...

xleh ler..belog nie rated s U...
utk tuntunan umum ajo...
gagagagaga
:)

milimilo said...

kelakar la kartun tu..n n get well soon..mkn je ubt! :)

P3tani is my nama said...

sudah kembali sihat
:)

katun 2 memang klakar ++ lucah! hehehe

iCalvyn.com said...

wakakak... ni story sex ya sgt lucu

iN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sop said...

Aku paling tak suka kalau sakit tekak, nak makan, minum pun tak ada selera. Biasa beli ubat sakit tekak kat farmasi. Abis 2 kotak dulu baru sembuh...hahaha