Apr 13, 2009

aku suka menyundal depan kamera...

tension giler beb. duit xder. tesis nak kena antar. borang nak antar tesis tak g amik lagi. paper tak publish lagi..apa lagi? huh...mengeluh panjang aku.....tiba2 terpikir bila time aku banyak duit dulu....huh..tesis? paper? semuanya aku buang ke laut...hahahahaha. mungkin ada hikmah bila jadik miskin ni..dah 3 bulan aku xbergaji..huhuhuhu...

anyway..dah lama x menyundal depan kamera (cam whoring)..hehehehe..berikut adalah sesi aku menyudal depan kamera hp aku..masih xmampu nak beli kamera mahal...hahahahahaha


definitely not me...hahahaha. petang tadi around 2 kot. g wat lawatan tergempar kat bilik ed.
sibuk betul dia ngah plagiat taip tesis.
hmm..wat pasal behaviour binatang yang bernama Kera!!
senang nak kaji spesis sendirikan ed....hahahahaha. faham perangai masing2
siap ada pic kera ngah wat sexual intercourse lagi..hehe.
gud luck la ed...moga ko berjaya.

Waktu: Malam
Lokasi: Rahsia


aku ngah menguap.
sila perhatikan betul2..gigi aku berlapis!


cuba wat muka comel..huhhh cam gampang jer!!gampang sungguh muka ku..
saje meneraburkan paper atas laptop..n menyerabutkan rambut supaya nampak lebih serabut!
ngah baca blog maya..yang pasal nak gunting rambut ker tidak..tak faham aku pompuan 2...
hehehehee..maya oh maya.
pakai tudungkan senang..uhhh terbakar! hahahaha

setelah itu..aku still menyundal depan kamera murah ku...
buat aku terpikir...nak potong rambut ke x?
hmmm? biarkan ajo ler...duit nan ado nak potong rambut!
oh tidak pipi ku semakin tembam....tembamnya seiring dengan ketembaman perut aku!!

tgk! ada sponge-bob kat belakang 2..hadiah konvo aku yg lepas..tb2 buat aku terpikir...suka sgt pikir memikir ni..patutla aku nampak muda! hahahahaha..ada aku kisah kalo korg kata aku berangan?

sempat ker aku siapkan tesis nie?
paling busuk pun..sem nie antar tesis...next sem viva...nak carik duit nak bayar viva lagi...aduhhhh pening kepala aku!! boleh jadik botak...
kalo viva next sem..makanya majlis grad aku tahun depan la..
lambat lagi...huhuhhuhuhuuuhhhhuhuu

tgk kat atas katil!kain pelekat bersepah... = bilik aku sgt bersepah!!!!ye aku suka pakai kain pelekat....selesa..
ada masalah? kalo ada?
ada aku kisah?

argh..my life is so ordinary.....huhuhuhu..mengeluh panjang..mengeluh jer keje aku....

16 comments:

Maya Helmi said...

cibai..hahhaa...ko pon pening xtau nak potong rambut ker tak..
pakai tudung?insyaallah.tunggu aku dapat seruan kerajaan ayah pin

hezesuze said...

hahaha cute gak muke ang ni petani...ada lesung pipit gtew...

ermmm...bab rambut tu kemudian xpe...yg pnting siapkan paper pe yg ptut okey...

enjoy2 gak tp study jgn lupa ye dik...

HuRuL_Aini said...

salam...
aigoo...terkenang pulak zaman jadi student dulu...huhu...cayo2 in completing ur thesis & in ur final xm...hehe

p/s:kamu ni comel juga ye...ngorat boleh?...haha

protonian said...

sengal mat mir,.. ingat main2 jer tangkap gambar,..

siaw betul.. hahahaha

::dazzLaila:: said...

tu gambo petani ke..

tomei ek..

ekekeke

P3tani is my nama said...

maya. hehehe..tunggu seruan kerajaan ayah pin? lama lagi 2. ko kena tunggu dia turun dr langit dulu la...hahahahaha

muka saya biasa jer... ----humble giler.

ed. kan aku cakap aku amik pic ko...nak tipu apa nyer plak..

nak ngorat? boleh..apa salahnya..hehehehehe

rizz said...

hahahah alolo tomey je muka petani ni yerr! bru dpt tgok muka die ahak..leh scan r pasni kat penara hahaha.ala rilex k sal tesis tu. n then ala cner leh3 bln xde gji..sian u..rmbut me pon da pnjg cm u:p

Ivy Metaga said...

ooooo..nih lah rupa petani..part menguap tuhhhh alahai..tutup mulut nanti lalat terbang masuk terus ngap...hehe..
petani jgn poning2 yer...cayok2..

Cik AniS GalaxY said...

hahaha...
stress study ker beb
jgn sampai muka mu jadi real mcm gmbr2 nie sudah ek...kikiki

jgn pening2
sbr jer la
terima jer la
kikikikiki

protonian said...

hahaha,...:D

Maya Helmi said...

eddy nampak pregnant 14 bulan..hahahaha

dah mcm helmi dri tepi pun ada...tapi helmi xda r kaler coco malaysia

protonian said...

cibai maya,...

siaw jerk

P3tani is my nama said...

weh maya..eddy kan bunting gajah.....
perut dia masih di peringkat awal mengandung la...gagagagagagagaga

||| PöJìé PööH ||| said...

sajer wat muka tomei..
yg penting pp bekas lesung batu oopsss lesung pipit tetap ada..
hehehe!

iN said...

verangan is ur thing dear!

n kuat verangan dpn cam tu plak is TOTALLY YOU!!

huahahaha!!

P3tani is my nama said...

hehehe..memang kuat berangan..nak wat cam ner? gagagagaagagaga