Aug 6, 2009

What have i done ?!?

apa perasaan korang biler korang pegi date dengan sumbody yang korg suka yang korg giler admire and lepas tu korang nyer date went totally wrong! Pernah tak?

Aku pernah! hish pengalaman date aku yang lansung aku tak boleh lupakan...memang suwei la. macam nie la citer dia....

kitaorg jumpa kat Mall A. hmmm...aku sampai dulu. awal 30minit kot. dia datang. Terus jumpa dia. Greet semua la. pastu borak2 kosong sambil carik2 kedai nak makan. masuk kedai makan n kitorang makan pun makan. lepas 2 bla bla bla bla.............(terlalu malas aku nak citer!)

lepas 2 dia nak ajak teman g beli baju. aku pun ikutlah.

masa dia nak beli baju 2, aku tengok uih bukan main banyak lagi dia amik! siap ngan kasut2 lagi dia try.

dalam hati aku
"uik giler kaya budak ni!"

mana taknya dah ler harga sehelai tshirt kat situ lebih kurang Rm160++. Yup sehelai Rm160!!!

pastu dengan kegatalan tangan aku, aku pun nak ler msg kat kawan aku. Nak meng"inform"kan kat kawan aku <----kawan aku nie la yg responsible canonkan aku ngan si polan!

"weh aku rasa, Si Polan nie kaya Gila la! Ko nak tahu amik baju macam amik udara jer!"

lepas 2 pun dengan gopoh-gapahnya aku pun send la....Yang menjadi masalahnya aku tersent msg tu kat Si POlan!!!!


ADUHHHHHHHHHHHH!!!!!!!

terus PANIC JAP! <-----masa 2 dia dalam fitting room. ngah try baju!



masa tu rasa nak jer aku tarik sorang sales assistnt kat kedai tu n terus peluk kuat-kuat sambil jerit : What have i done! OHHHHH NOOOOOOOOOOO~~~~

bila dia kuar jer dari fitting room tu dia tengok aku n terus "wink" ;) kat aku! hehehehe. terus cair! hahahaha. after that aku pun mintak maaf lepas salah antar msg tu and dia pun cakap:

"No worries! len kali kita kuar lagi erk?"


OK!

15 comments:

Ivy Metaga said...

hehehe..ada kuar date lagi tak??
hurmm..mst lah dia bangga u cakap dia kaya hahaha...
rm160 sehelai..huhu..., bagus sy g giordano, paling2 bole beli 2 t-shirt dgn harga tu ekekekeee..

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

ahahaha... tergelak i bce entry nie... kayanyerrr.. baju jenama pe? i bli baju kat mydin sajork

rizz said...

wakakkak mcm mne leh slh hnta msg haha...!

LuVidA^^ said...

tu la..gabra sgt nk bgosip...smpai salah anta msg.hehee...

nsb la...die ajak kua lagi..
:D

miss hirose said...

hahahaha..
alamak da kantoi plak..keke

aku hUnNy (^_~) said...

huu..ley lakk..t'clp sent..niey msti kes..nme pompuan tuu..kt list sent..pling ats..kn3..?huu..:)

b-boy said...

hahahahaha..klaka gler...camner ek..?

Corey said...

huhuhu salah hantar msg. terkenang kes sorg kawan i dia admire kat sorg mamat ni pastu nak send kat member gossip dia tp trsilap hantar kat mamat yg dia admire tu. tambh lak kawan i tu pun laki! kantoi! maluuuu

P3tani is my nama said...

hahahaha....memang malu la time 2.
ish ish corey... :)

AzuRr|NA said...

[tutup muker]

Hezesuze said...

alah rizz...lagik mau tanya camne bleh jdi camtu....hiks!

meh ahkak gonjeng remind balik...kes ang nk anto sms kt pojie mengatakan yg PETANI ni cute orgnye..ujung2 tranto kt PETANI....huhhuhu larikkkkkkkk

p/s tetiba tringat kenangan kt karok mines tu...ekeke

P3tani is my nama said...

kakheze: :)

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh dating ngan anak org kaya nmpk!
so leh la kikis..
hiks ;p

||| PöJìé PööH ||| said...

amboi keman dating ngan anak org kaya..
apalagi..
kikis jer..
hehehe..

P3tani is my nama said...

ish pojie..xbaik la kikis org...
hehehehe

tapi kalo diberi apalah salahnya tuk kita menerima erk? hahahaha