Aug 12, 2009

TRUE BLOOD


wah aku sudah naik gila sama cerita nie. Boleh sampai tahap menggeletar la!!!! wah ha hahahahahahaha. AKU peduli apa? AKU SUKA GILA SAMA CERITA NIE!!!!!

aku dah tulis pasal cerita nie kat blog aku yang satu lagi... so kalo korang nak tahu pasal cerita nie dengan lebih lanjut silalah kesana erk!

agusted:blog!

aku tak tahu la macam mana nak gambarkan perasaan aku terhadap cerita nie. Tapi apa yang pasti aku sanggup beli buku dia just nak tahu apa yang jadik next! hahahahahhahaha

membaca amalan yang mulia!



gigih mencari buku!

anyway nie skit sedutan season 2...

wah suka gilerrr~~~~~~~~~~~~~~~~~~













Sebab terlalu excited! Sampai terkencing!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

p/s: promote blog sendiri gak! agusted:blog!

7 comments:

b-boy said...

hahahha..tukar lah blog ke agusted:blood...ekekekek

Sidratul Muntaha said...

siyes beb!
buku lagi best dari drama series dia.
drama byk spoiler tahap gaban!!
bushan!

||| PöJìé PööH ||| said...

best gak..
kdg2 terbuka n terus layan..
pastu lupa bila tayangan dia..
bila ek?

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

best2... skunk da season 2!! yay!!

P3tani is my nama said...

sidratul: saya pun baru stat baca buku dia..hehehe

pojie: xtau la. saya tgk on9. hehehe

azlan: yup..season 2 lagi best woooooooo!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

yeker??
how to watch?
full episod ker utk kedua2 season?

P3tani is my nama said...

yup pojie..saya tgk kat internet. utk the whole 1st season.

n dia update every monday. sbb citer nie aired kat US hari ahad.

dia masuk episode 8 season 2.

kalo pojie nak tengok..g lah ke blog saya yg satu lagi 2....ada link kat situ. :)