Aug 18, 2009

Demam

aduh..kepala aku rasa macam nak meletup! Badan rasa macam dalam oven! suara dah tak macam manusia. huhuhuhu. simptom apakah?

Demam ya. hari nie dah masuk hari ke-2 aku demam. Cuma hari nie dah ok skit compared to sunday nite <----1st day kena demam. Kebetulan aku baru balik dari S.J hari sabtu tu. Pastu g hangout kat Canai S.J with cousin-cousin ku + sempat dating jap later that nite. hahaha.

so adakah berbaloi aku demam skang nie? <---sgt berbaloi! hahahaha. sempat dating! walaupun diganggu oleh sepupu-sepupu! hahahaha.

semalam aku suppose stat keje! yup aku skang menunggu sehingga bulan 12 utk viva tesis. so sementara menunggu itu, aku perlulah mencari duit utk terus hidup. kalo xder duit cam ner nak g dating? hahahaha. tapi akibat demam aku pun mintak postpone tarikh masuk aku! ashhhhh!!

Pagi2 semalam aku pegi HKL. sebaik sampai jer aku rasa dah macam masuk Zon Perang dah! Ramai giler orang kat sana! dengan muka2 masing yang sedang kesakitan! pastu bilik doktor dah macam super full..... kalo letak askar+senapang kat situ, aku rasa dah sebijik mcm zon perang!!! wahahahahahaha

hmm..lepas amik darah n cek semua, aku xder h1n1. tapi doktor suh datang balik after 3days if tak sihat lagi...huhuhuhuhu

penat! sudah mau tido la....huhuhuhu

jagalah kesihatan ya kawan-kawan ku!

btw happy birthday to all august babies! including my mom!
owh n that special someone! hahahahaha ;)

"mak orang sayang mak!"

:)

10 comments:

sharamli said...

ceit..dan lagi dating n0h..

Corey said...

fuh nasib baik xde pape.
hope by now dah get well.

rizz said...

alolo tiann kt petani =p

Hezesuze said...

da ler demam smpat lgik g dating kekdahnye ek...ekekeke

smoga cpt smbuh...kalo camtu kene rest jek kt rmh tau...

Ivy Metaga said...

hehehe..owh tgh bahagia yer...wasehhhhh

moga cepat sembuh....

b-boy said...

demam..ym tiap malam tetepzz kan..hek3..kim salam kat buah hati...

p/s: sume ingta petani ni solo kan..

||| PöJìé PööH ||| said...

take care dude!!
makan ubat n rest tau!

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

tc dear! :)

FAReast said...

Salam bro...elok2 la tu bertopeng...anyway jg kesihatan ok..."katakan tidaka pada Virus seksema Babi"...najis semua tu...huhuhu

rizz said...

siann kat petani..take de medicine k