May 25, 2009

Jogging!

sorry skang nie dah jarang update. banyak yang perlu di settlekan...masalah study, masalah peribadi dan juga masalah kesihatan. xperlu lah saya nak cerita semua itu.

sejak dua menjak ini, dapat saya lihat dicermin juga di penimbang berat badan, yang badan saya semakin sihat. sihat disini bukanlah merujuk kepada sihat walafiat! sihat disini bermaksud bertambah dari segi komposisi kandungan lemak di dalam badan ye! Jadi tiba-tiba konfident diri itu telah jatuh agak merundum juga. Tiba-tiba jalan sambil tarik nafas...hahahahaha

atas inisiatif sendiri, saya memulakan semula aktiviti yang telah saya tinggalkan yakni JOGGING!
dulu saya agak aktif berjogging (akhir thn lepas) akibat daripada kehilangan kasut jogging saya itu saya juga memberhentikan rutin harian saya itu...huhuhuhuuhuhu

anyway telah saya beli kasut baru....and dah stat berjongging....dah hampir seminggu stat berjogging...badan rasa sihat hati rasa senang and otak rasa cerdas....yeeba!

10 comments:

rizz said...

petani joging ktne? tasik permaisuri ek ahha nk ikot!!

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

padanla nmpk mcm dh kurus sket jer..

;)

Anonymous said...

harus ko joging nok...hehehe

b-boy said...

wajib le joging kalu dah membulat tu kannn... ekekekeke

senapang said...

aku dulu penah try nak joging..tapi 1st day joging, siap nak terpitam lg..
ekekeke

protonians said...

Bagus, bersenam ea,..
jgn tambah lemak jerk,..

hahahah :D..

Mummy Dhina said...

jogging a.k.a cuci mata... melk faham concept kwn2... lallalalaa

Mohd Ahmad Ferk said...

ko jogging kat mane?
aku pon nak jogging la..
perut da cam belon..
hahaha!

iN said...

sokong apa dhina ckp kan itew..
ala noks area2 tempat dia duduk kt tasik permaisuri kan byk abg2 kendo pose2 kt situ..
ala2 badan sihat..
hati pun ceria..
ala2 feeling2 gitu kan?
:p

Ivy Metaga said...

selamat berjogging petani hihi..

cayok2!!!!!