May 4, 2009

Hari yang bosan!

Hari sabtu yang lepas. Kawan sekolah kawin. Pergi tengok dia kawin. Perkahwinan yang sangat meriah! Lagi dapat jumpa kawan-kawan sekolah lama yang sememangnya mengingtkan kembali nastolgia silam....(sudah tua ghupanya aku!). bila sudah berjumpa dengan kawan2 apa lagi? mengumpatlah sambil makan nasi minyak orang kawin. sambil mengomparekan susuk tubuh masing-masing. ada yang semakin kecil dan juga yang semakin kembang (majoriti dlm kumpulan ini).

selepas puas mengumpat and mengutuk satu sama lain. saya bersama teman2 pergi ke pavillion yang kononnya ingin menonton wayang. kebanyakkan cerita kami sudah tengok. yang tinggal hanya cerita2 seperti bohsia, jangan tegur dan beberapa cerita yang pastinya bukan filem hollywood. kami memang kurang menggemari filem-filem malaysia yang teramat klise itu...(kami bukanlah anti filem malaysia - cuma memilih sedikit utk menonton. yg tidak klise: kami tonton)

anyway, akibat tiada filem utk ditonton, kami pun membuat keputusan utk meronda-ronda di mall yang mewah itu. melihat gelagat manusia disitu. ramai sungguh orang...

selepas bosan. kami pun terus pulang ke rumah. hmmm?

B.O.S.A.N

oh sempat juga kami g shopping di forever 21...
ya forever 21 juga menjual pakaian lelaki. cantik2 belaka. pasti segak bila memakainya.


lepas pulang handpon ku terus tidak boleh on. aduhhh macam2 ler....tidak on sampai la ke hari nie! Dugaaan hidup!

12 comments:

Hezesuze said...

wah jenjalan kt pavi kekdahnye ek...alah..hp pun mohsan gak ngan tuannye...wakaka tu yg xleh nak ON tu...larikkkkkkkkk

p/s 10hb ni jom joint gath bloger2 kt ulu yam...

Ivy Metaga said...

hahaha..aah..betul2 tu, hp pun bosan dah dgn tuan nya muahahhhhaaaa...,
chantek posing2 dgn baju tuh...

byabya said...

haha.
kesian jee.
:)

P3tani is my nama said...

2 la..rasanya hanpon dah naik bosan ngan saya...

hezesuze: insyallh. kalo ada rezeki saya join erk.

sharamli said...

sem0ga ianya tidak dpt diONkan sampai lusa

sekian

hua3

rizz said...

hah sweetnya muke ptani ngn wambutnye tuh ehheheh...lme xg pavi!:p

P3tani is my nama said...

hp sudah dibaiki..gagagagaga
menerima 42mc.
16sms...
heheheh

iN said...

huhuhu..

pose i menggiurkan..

katanye..

ngengenge..

by d way..

hp tu tanda2nya nak kena ganti baru kan?

kan?

kan??

:P

sueda said...

saya pun sudah terasa tua...semua orang dah kawen...huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

boboiz said...

tgk wayang lah bro kalau takde cerita kat tv...huhu

shy_wani said...

korang mane leh masuk forever 21 da...kene masuk forever 25 lak..
btw..sape yg kawen?

P3tani is my nama said...

si zana la yg kawen..nie baru balik dr kawen dak syikin classmate ko!
hehehehe