Feb 17, 2009

Pet Society

damn u pet society!!

bangun pagi jer main menda nie...nak tido main menda nie...aduh..habis masa aku terbuang dengan begitu sahaja...walaupun sedang banyak kerja, namun aku gigihkan diri ni main pet sociecty...

pet society nie antara application yg ada dlm facebook...

memperkenalkan pet aku:

AHMAD ISMAIL
jangan tanya kenapa aku letak nama dia ahmad ismail, kerna sebab apa pun aku xtau la?




counter clockwise rotation: living room; otw ke stadium; kitchen; study room.

cara nak gain paw point

during pratice...kicking nini's n e's butt!
go ahmad ismail! go ahmad ismail!


hehehe.
sebenarnya xidea la nak post pasal apa..so aku post la menda nie..
kepada yg giler gak main pet society nie boleh ler add aku kat
facebook ----click ajo!

and 4 those yg interested nak main n xder facebook?
hmmmm?
buat la dulu facebook erk.

senang jer game ni.
just naik level by gaining lots of paw points..
kira cam gain experience la...
along the way korang akan dapat coins n other stuffs.

coins digunakan utk beli barang2 umah...sebagai contoh:


nak beli katil

aku sangat nak beli katil

n ada few other applications lagi ler..
cam tulis surat kat kawan2, bagi hadiah ---or kena pow dr kawan2..kalo xkasik dilabel sebgai kedekut!

sangat best
best
hehehehe

:)



p/s: serius xder idea nak tulis pasal apa...hmmm


(17.02.09)

4 comments:

yanasuriana said...

aku hayal main benda nih..tp aku lom kaya lg..huhuhu
nak p shoping pon ssh

Ms Elise Paloma De' Amor said...

x nak letak pic kita kat gabai ker

Agus Johns said...

nantilah uploadkan
:)

iN said...

yg pasti gigih nk kalahkan kakak kan?