Feb 8, 2009

Google

aku masih dalam mode yang sangat rajin atau aku panggil mode "super rajin". seminggu ni dah pelbagai keje yang aku settlekan. tapi malangnya, minggu depan aku mungkin akan bertambah sibuk. sibuk menolong student undergrad g ambik sampel kat loji....huh malasnya aku...n ada few thousand tasks yang perlu aku settlekan and bla bla bla bla bla bla bla.....MALAS NAK CITER..

aku nak tanya satu soalan? Pernah tak korang "google" diri korang sendiri kat "google" 2?

aku pernah! Hahahahahahaha


nak tengok apa yang kuar kat search result dia? aku menggunakan nama betul yer!!!

MOHD HAFIZ HASBULLAH

btw aku nyer email, social networking segala aku guna nama samaran!!!


yang keluar:




yang facebook 2 bukan aku lor...tapi nama sama..wat do u expect? nama MOHD HAFIZ is very very very very super duper popular.....ramai sangat yang nama sama!

kira ok la nama aku pop-out top 10 search results....tiba-tiba rasa bangga menyelubungi diri!!!

MySpace


hahaha....

moving along.................

yg search result no 2: masa zaman kegemilangan aku atas pentas teater..hehehehe ---gemilang la sangat!
no.3 pun menda yg sama...hahahaha..

disebabkan aku guna nama glamour kat social networking such s facebook, myspace n etc....
so aku pun google nama glamour aku.

AGUS JOHNS














2 la result nya.. no1 and no 2 tu aku..yang no3 aku xkenal? tah sapa ler.....ada aku kisah?

apa kata korang try google diri sendiri kat internet..

btw sebelum google nama glamour korang sila lah google nama ikut dalam i.c

sebagai contoh: Nama dalam i.c Nedhim Syaqill..

kalau dah nama 2 nedhim syaqill search jer nedhim syaqill...xsah gatal2 nak search
" bipasha basu"! -----teringat kisah malam dirumah jack..hehehe. bipasha basu memakai pakaian punjabi utk kelihatan seperti serong lelaki?

contoh nama lain: Muhammad Husni Ab Mahat, Fathi Mustafa, etc....

so kepada pembaca2 blog aku..sila lah meng"google" diri sendiri...
google nama ikut i.c dulu....tgk ada xkuar kat search result 2?

kalo xder "hidup korang memang sedih!"
hahahahaha. gurau jer..
selepas itu baru la boleh search nama glamour masing-masing:
contoh nama glamour: Jack bunny, Ninie manja, E, Ain Najwa..... -----hahahahaha


MySpace



p/s: kalo nama glamour korang "bipasha basu" xsah ler google....yang pasti bukan muka korang yang kuar!!!

MySpace






p/s: gurau jer.nama nedhim syaqill hanyalah diambil sebagai contoh jer..jangan terasa erk..
btw try la search nama 2?








(8.02.09)




7 comments:

iN said...

keji!!

Mr Elmo @ Bunny said...

mmg keji..
ko tunguu binatang jadian!
haha ;p

Ms Elise Paloma De' Amor said...

heheheh sial jer ayat...

Agus Johns said...

hahaha...sajer jer..aku xder idea nak post apa..
keji keji pun itu adalah satu kenyataan...

btw elise apa betul u erk? yg dalam i.c? hehehehe

ⓐⓓⓘⓑ said...

kih!kih!kih!
kelako..
especially part lukisan tu.. sure guna paint kan? hahaha!!

sib baik nama aku ada dlm google.. fuh!

AzuRr|NA said...
This comment has been removed by the author.
AzuRr|NA said...

try gk surfed dlm google tp neh hasilnyer~!

sedeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~!

"Azurina is a small genus of fish in the family Pomacentridae with only two members"


aku ikan rupenyer~!!!!!