Jan 10, 2009

PANDAI tapi BANGANG!

nak cakap bodoh tak bodoh. kalo bodoh xkan la masuk universiti kan?

baru2 ni...aku g cucuk duit kat atm di kampus aku yg so called "world class university"
universiti yg mana?

world class ker? ----world class university wannabe
no komen

otak budak2 universiti ni kebanyakkannya BENGONG!!! Berlagak jer lebih. Isu2 dunia hebat nak perdebat! isu2 bangsa xsah la nak citer......

tapi nak guna tong sampah pun tak tau!!! BODOH BETUL!

Mana xnya...kat sebelah setiap ATM kat dlm kampus 2 mesti ada tong sampah.....resit yg kuar dr mesin ATM 2 dibuangnyer kat atas mesin ATM 2...xpun letak kat atas para yg ada depan mesin...dikumpulkan banyak...

----tong sampah kosong? nak mudahkan keje makcik cleaner kot!!
memang super considerate gila dak universiti nie.


excited sgt kuar duit, sampai lupa nak buang resit kat dlm tong sampah ker? Bukan nyer beribu batu pun tong sampah 2...kat sebelah jer!!!!! EEEEEEEEEEE BODOH BETUL!!!! SIAL!
---- aku memang betul2 marah ni!

otak letak kat lutut apa budak2 nie? atau memang xder otak?

aku xfaham...susah sangat ker nak guna tong sampah!!!! perlu buat kursus ker?

SILA GUNAKAN TONG SAMPAH 2........

anyway...kalo diteruskan dengan sikap mcm ni.....xsah nak mimpi la Malaysia nak jadik negara maju! 2020 hanya tinggal kenangan! -----fasiliti memang la 1st class otak tah class ker berapa tah!!!!

gelak la...gelak! mungkin topik ni nampak remeh! tapi cuba korg pikir skit....

"mengaku blaja tinggi-tinggi....blaja cara nak selamatkan bangsa.. tapi xtau guna tong sampah"
sama mcm

tahu berak tapi xtau nak cebok!!!! PENGOTOR!!!! BODOH!


pikir2 kan la....

aku(___________) isi nama korang yang mempunyai kelulusan (sijil/diploma/Degree/Master/pHd) potong mana yg tidak berkenaan tapi masih bodoh, bangang, bahlul sebab xtau guna tong sampah!!!

@

aku (___________________) xder sijil,diploma, degree, master apakan lagi pHd dan masih tidak tahu menggunakan tong sampah....aku patut mati!!!

kepada yg terasa 2, mampus aku xlayan! Memang niat aku nak wat korg terasa....biar terbukak skit otak korg 2... eeee bodoh betul la!

3 comments:

Maya Helmi said...

betul2..aku tgk mmg ramai xbuat resit atm dlm tong sampah..mungkin diorg tak tau apa kegunaan tong sampah yang disediakan.kau wat road tour matme..ajar dan perkenalkan mcmna nak guna tong sampah tue..

Agus Deniel Johns said...

2 la..aku cam nak wat cam 2 jer...
kena wat meeting ngan kak pah ko...
hehehehehe
:)

Maya Helmi said...

hahaha..wat r...aku akan usulkan kat kak pah aku...