Jan 23, 2011

Resolution and Revolution.

Walawei...

hari ahad. weekend almost over. Huh! B.Harian front page, buatkan aku teruja. teruja untuk 15minit. Serius memang teruja.

Redmummy dapat rm1 juta utk blog earnings! Kau mampu????

blog earnings aku to date: RM21.20. sejak tahun 2009 aku mendedikasikan kehidupan aku kat blogging, ni jer yang ko mampu kasik kat aku wahai nuffnang??? Wokeh la. aku bukan rajin sangat update pun...hahahaha


anyway lepas baca artikel dalam B.H aku boleh buat beberapa konklusi utk jadik famous blogger
macamlah aku nie famous blogger nak kasik advice how to be famous blogger

silalah ikut wokeh?

1. Date a super famous celebs and bagi tahu satu dunia dalam blog korang!

so korg try la carik sesiapa yg famous utk jadik couple korang. lagi bagus atlit negara!

mari kita lihat pada realitinya: nak date ngan org famous adalah agak mustahil la bagi org kebanyakan mcm korang macam aku nie golongan elit ajer, hahaha . so option nak date orang super famous perlu diketepikan.

so apa yang korang boleh buat adalah: berhenti berangan!!

2. Rajin2 update blog n blogwalking slalu!

hmmmmm...hmmmm.hmmmmmmm teruja nak menaip bila orang lain dpt earnings yang melampau, TERUJA 15MINIT Ajooooo

diharap pihak surat khabar mengeluarkan artikel mengenai kejayaan blogger. supaya boleh mengujakan saya utk terus menulis.

so pilih lah mana2 option yang rasa sesuai ngan korang kalo nak berjaya macam diorg.

As for me, aku pilih option 3. Terus berangan untuk berjaya tapi usaha Nan ADoooo!

Huhuhuhu. Sedih Jap. T-T

anyway....

wah sudah banyak perkataan yang aku taip. HEBAT! dan kagum sebentar... hahaha.

oklah sampai kat sini je.

chow chin chow...

1 comment:

Aku la said...

haha! banyak eh ko dah taip. bagus la aku suka usaha murni kau tu.