May 27, 2010

Kisah Dalam Tren

Oleh sebab aku skang dah stat keje, so kenalah naik tren setiap hari. Pagi sekali petang lagi sekali. Penat wooo naik tren! + kalo tren delay. Lagi mcm PU E MAK! Malas nak komen pasal tu....

Anyway td masa balik keje (27/5/2010) naik LRT nak balik, Makanya berhimpit2 dan berduyun-duyun la manusia nak balik gak...so nak dijadikan citer, tren yg aku naik tu ofkoslah penuh.....Dijadikan citer.


Hati kecil: Celaka la korang nie! time aku nak balik time tu jugak la korang nak balik....
Otak aku: Kalo mak aku tauke rapid KL kan best.....sah2 dpt satu gerabak khas utk aku.

berjaya masuk tren.

pegang menda yg kat atas tu. takut terjatuh bila tren brek. Tiba2 bau macam bangkai. AKu pun konfius la. Bau apakah itu?

aku pun wat2 ler lap idung guna bahu <---------------nak bahu ketiak sebenarnya.

WANGI!

belah kiri plak

PUN WANGI!

toleh belah kiri aku..ada brader nie....

Pakai tshirt biru berkolar ngan suar jeans tarik paras pusat. Tangan kiri dan kanan ngan pegang menda kat atas tu. Sambil mengepakkan ketiak. konon nak impress akak sebelah aku tu la dengan otot2 dia.....

BAU KETIAK CAM BANGKAI!

SEksa hidung aku...

hmmm aku malas dah nak citer. Banyak sgt taip nie....


p/s: kesudahan cam biasa jer. aku just nak tekankan kat sini AKU WANGI. itu jer. hehehehe

2 comments:

BLOG PUTERA YUSOFF said...

i suggest u bwk perfume. sebelum naik train sembur dulu kat hidung. hehe

Hezesuze said...

Cess!! dpt akak bygkan betapa busuknye ketiak mamat tu....hahahahaah